Zitmeubel professioneel laten reinigen


Een stoffen zitmeubel professioneel laten reinigen tegen een scherpe prijs

Zitmeubelen professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat de stof er straks weer als nieuw uitziet. Stoffen zitmeubels zijn populair in ieder interieur; modern of klassiek. Ze stralen warmte uit en worden dikwijls intensief gebruikt. Veelal wordt een zitmeubel ambachtelijk gemaakt. Zo’n uniek exemplaar verdient dan ook de nodige aandacht. Zelf schoonmaken levert vaak niet het gewenste resultaat op. Kringen en vlekken vragen om een reiniging tot diep in de vezels. Dit is vakwerk! U kunt daarvoor bij ons terecht. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Wij komen bij u aan huis of op locatie in onder meer:

  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Deventer
  • Enschede
  • Epe
  • Harderwijk
  • Lelystad
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Zutphen

Grondig schoonmaken van zitmeubelen met een doordachte aanpak

Comfortabele zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van een interieur. Hier kunt u tot rust komen en ontspannen. Tegenwoordig kunt u zitmeubelen kopen gemaakt van diverse materialen, stoffen en kleuren. Juist omdat smaken verschillen en elk zitmeubel aparte eisen stelt aan de bekleding, zijn er enorm veel stoffen. De meeste bekledingsstoffen bestaan volledig of voor een groot deel uit synthetische vezels van verschillende samenstelling; bijvoorbeeld acryl, polyamide, polyester en polypropyleen. Het grondig schoonmaken van deze stoffen vereist een goed doordachte aanpak.

Een zitmeubel professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat u weer jarenlang plezier kunt hebben van uw pronkstuk. Zitmeubels zijn het waard om goed onderhouden te worden. Sommige chemische middelen kunnen een rampzalige uitwerking hebben op stof. Laat het schoonmaken van uw zitmeubelen over aan een specialist! Dankzij ons brede werkgebied kunnen wij ook bij u komen; van Zwolle tot Hoogeveen en van Apeldoorn tot Almere. Onze tarieven zijn aantrekkelijk!

Een zitmeubel professioneel laten reinigen voor een frisse geur

Transpiratievocht is één van de vijanden van stoffen bekleding. Na verloop van tijd kunnen er daardoor kringen ontstaan op de stof van uw zitmeubel. Dit komt omdat transpiratievocht uit zout met water en afvalstoffen bestaat. Met zweten verdampt het vocht op de huid en daardoor koelt de mens af. Een natuurlijk proces en niet te voorkomen! Zweetklieren komen over de gehele huid voor, maar in de voeten, oksels en handen zijn de meeste zweetklieren aanwezig. Veel kringen komen dan ook voor op de armleuningen. Af en toe een zitmeubel professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat de stof er weer als nieuw uitziet en lekker ruikt!

Wij komen bij u aan huis. Dit zorgt voor veel gemak, want u hoeft uw zitmeubelen niet te verplaatsen. Bovendien kunt u na de reiniging een zitmeubel vrijwel gelijk weer in gebruik nemen. Voor de toekomst kunt u besluiten om de stof te laten impregneren. Dit voorkomt vervuiling, want met een speciaal middel wordt er een lichte beschermlaag aangebracht. Er zijn dus volop redenen om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast zijn de kosten veel lager dan wanneer u nieuwe zitmeubelen koopt. Een nauwkeurige prijs kunnen wij geven als wij het zitmeubel hebben gezien of aan de hand van een foto kunnen wij u een prijsopgaaf doen toekomen. Laat het ons maar weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen.