Professionele meubelreiniging


Professionele meubelreiniging nodig? Neem direct contact met ons op

Een professionele meubelreiniging betekent dat wij zorgen voor een dieptereiniging van uw stoffen meubelstuk. Dit kan zijn een eetkamerstoel, fauteuil, vloerkleed maar ook matrassen en autostoelen reinigen wij grondig en snel! Ons team staat voor u klaar om een afspraak in te plannen, want wij komen voor een professionele meubelreiniging bij u aan huis of op locatie. Dit kan waar u wilt in onder andere Deventer, Zutphen maar ook verder weg komen wij naar u toe. Hebt u een professionele meubelreiniger nodig in Hoogeveen, Almere of Amersfoort? Eén telefoontje is voldoende.

Professionele meubelreiniging op een veilige manier

Professionele meubelreiniging is een vak, want het vergt kennis van specifieke middelen, stoffen en apparatuur. Wordt uw bankstel ontsierd door een opvallende vlek of is de stoffen bekleding van uw eetkamerstoel smoezelig? Wij reinigen dit op een uiterst veilige manier, zodat u straks weer fijn kunt genieten van schone en frisse meubels.

Een meubelreiniger is creatief, want niet iedere stof is hetzelfde. Er zijn heel veel verschillende textiel soorten. Ieder gestoffeerd meubelstuk zal in de loop van de tijd vuil worden, ongeacht waar deze staat. Zeker als het gaat om zitmeubelen. De kans bestaat dat er eet- of drinkwaren op en in de stof van uw zitmeubel(en) terecht komen. Indien dit niet op de juiste manier wordt verwijderd, zal er na de opdroging van de stof een zichtbare vlek of kring ontstaan. Een professionele meubelreiniging is dan dé oplossing.

Ons bedrijf is gevestigd in Apeldoorn. Door de centrale ligging kunnen wij een groot werkgebied bedienen; van Zutphen tot Almere en van Nijmegen tot Epe. Wij komen naar u toe waar u ook maar woont. Door de manier waarop wij onze tarieven hanteren, zijn de reinigingen altijd voor iedereen voordelig. Een totale professionele meubelreiniging kan goedkoop, maar u kunt ook losse meubelstukken door ons laten reinigen. Wij werken niet alleen in bovengenoemde steden. De volgende plaatsen behoren ook tot ons werkgebied:

  • Enschede
  • Harderwijk
  • Hoogeveen
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Deventer
  • Lelystad
  • Utrecht
  • Zwolle

Onze meubelreiniger zoekt altijd naar de beste oplossing

Wij reinigen meubelstukken met synthetische vezels zoals polyester, acryl, microvezels, polyamide en viscose. Hebt u een meubelstuk dat sterk vervuild is? Onze meubelreiniger zoekt samen met u naar de beste oplossing. Sommige stoffen zijn kwetsbaar en vragen om een speciale behandeling. Het kan ook zijn dat de stoffering van uw meubilair geverfd is of is qua samenstelling niet geschikt voor bepaalde reinigingsmiddelen. Onze meubelreiniger kan bij u aan huis of op locatie een goede inschatting maken van het verwachte resultaat. Wij hebben de meest actuele kennis in huis, zodat wij u eerlijk advies kunnen geven. Uiteraard streven wij altijd naar het beste resultaat.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Grote en kleine opdrachten worden met de beste zorg uitgevoerd. Wilt u schone meubelen? Neemt u maar eens contact met ons op, want het is dichterbij dan u denkt. Voor een meubelreiniging kunnen wij u snel inplannen, want wij hebben geen lange wachtlijsten. Voordat u het weet staan wij bij u voor de deur!