Meubelstof laten impregneren


Meubelstof laten impregneren beschermt uw meubels tegen vuil

Meubelstof laten impregneren betekent dat uw meubels worden voorzien van een licht afstotende vloeistof die door de stof wordt opgenomen. Het doel hiervan is om vervuiling en/of aantasting van textiel te voorkomen. Het impregneermiddel biedt u de gelegenheid om het vuil op te ruimen, voordat het de kans krijgt om in de stof te trekken. Impregneren werkt! Daardoor hoeft u niet steeds weer uw meubelstof te laten reinigen. Op de lange termijn scheelt dit in de kosten, want het regelmatig laten reinigen van meubels kost geld. Ondanks dat wij lage tarieven hanteren, is ons advies altijd; laat na het schoonmaken van uw meubels uw meubelstof impregneren. Dan kunt u pas echt lang genieten van schone én frisse meubels! U kunt direct een offerte aanvragen.

Meubelstof laten impregneren in combinatie met reiniging

Wij maken nauwelijks gebruik van chemische middelen. Vanuit milieuoogpunt kiezen wij voor een milieuvriendelijk reinigingsmiddel of impregneermiddel. Bovendien houdt u hierdoor de kleuren langer mooi. Het impregneren van uw meubelstof kan gelijktijdig met het reinigen van de meubels worden uitgevoerd. Een beter moment is er eigenlijk niet.

Als u net een nieuw meubelstuk heeft gekocht dan is het beste tijdstip om de stof te impregneren nog voordat u er gebruik van heeft gemaakt. Wij komen graag uw meubelstoffen professioneel impregneren. En als bijkomend voordeel kunt u altijd gebruikmaken van één van onze andere diensten. Wilt u bijvoorbeeld uw autobekleding laten reinigen of uw matras grondig laten schoonmaken? Wij kunnen prima deze zaken met elkaar combineren.

Gecombineerde reiniging voor een lage prijs

Een gecombineerde reiniging zorgt tevens voor een lagere prijs. U slaat twee vliegen in één klap. Vraagt u maar eens geheel vrijblijvend een prijsopgaaf op. Ons bedrijf uit Apeldoorn werkt kris kras door Nederland; van Almere tot Amersfoort en van Hoogeveen tot Deventer. Ook bij ú komen wij graag langs. Gemakshalve geven wij u een uitgebreid overzicht van steden die wij met regelmaat bezoeken.

  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Enschede
  • Epe
  • Harderwijk
  • Lelystad
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Zutphen
  • Zwolle

Meubelstof laten impregneren heeft een aantal voordelen. Niet alleen verlengt het de levensduur van uw meubels, maar ook zijn vlekken als gevolg van kleine ongelukjes na behandeling makkelijker schoon te maken. Bovendien voorkomt impregnatie dat de kleur wordt aangetast. Impregneren is duurzaam en goed voor uw portemonnee!

Professioneel én vlot

Onder het menu ‘tarieven’ vindt u onze prijzen. Zoals u kunt zien brengen wij voor een aantal regio’s geen voorrijkosten in rekening zoals Deventer, Zutphen en onze thuisbasis Apeldoorn. Daarbuiten vragen wij een kleine meerprijs. Het is zeker de moeite waard, want wij bieden nog echte ‘ouderwetse’ kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. Meubelstof laten reinigen of impregneren doen wij professioneel én vlot.

U kunt ook direct een opdracht bij ons plaatsen. Wanneer u naar de menubalk surft, ziet u daar de optie ‘Opdracht’. Vul al uw gegevens zo goed mogelijk in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk van ons een bevestiging. Wilt u liever persoonlijk contact? Belt u ons dan even. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij heten u alvast van harte welkom.