Meubelservice


Onze meubelservice uit Apeldoorn zorgt dat uw meubels weer heerlijk fris worden!

Onze meubelservice uit Apeldoorn biedt veel gemak, want wij komen bij u thuis of op locatie om uw meubels weer nieuw leven in te blazen. Wij reinigen uw meubel met de beste zorg, zodat deze niet alleen schoon wordt, maar ook vrij van bacteriën, huisstofmijt en meeldauw. Meeldauw is een vervelende schimmel en groeit overal waar vochtigheid en warmte aanwezig is. Een woonkamer kan een voedingsbron zijn. Gestoffeerde meubels absorberen vocht, waardoor het een uitstekende kandidaat is voor schimmelgroei. Als u een muffe geur in uw huis ruikt, dan kan deze schimmel de boosdoener zijn. Onze service is erop gericht om uw meubel weer grondig schoon te maken. Belt u ons maar eens voor een afspraak. Wij werken onder meer in de volgende plaatsen:

  • Lelystad
  • Nijmegen
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Deventer
  • Enschede
  • Epe
  • Harderwijk
  • Hoogeveen

Meubelservice aan huis

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u gebruikt wilt maken van onze meubelservice. Wilt u weer frisse meubelen of hebt u last van huisstofmijt? Deze beestjes komen overal voor, we kunnen ze alleen niet zien. Wel kan huisstofmijt allergische reacties veroorzaken zoals tranende ogen, niesbuien en in het ergste geval eczeem of longklachten. Ze verstoppen zich graag in gestoffeerde meubelen en ook in matrassen! Chemische reinigingsmiddelen die u in de supermarkt koopt, hebben meestal geen effect. Onze meubelservice aan huis kan u helpen om dit probleem op te lossen. Wij zorgen voor een dieptereiniging in een meubel of matras, zodat u van deze vervelende beestjes wordt verlost. Wij werken van Zwolle tot Almere en van Zutphen tot Utrecht. U hoeft ons alleen maar te bellen voor het maken van een afspraak.

De meeste meubelstukken worden intensief gebruikt. Denkt u maar eens aan uw fauteuil, eetkamerstoel of bankstel. Na een keer stofzuigen, lijkt uw bank of stoel weer schoon, maar bacteriën en ingetrokken vuil worden op deze manier niet effectief verwijderd. U merkt pas echt hoe vuil uw meubels waren als wij zijn geweest. Wij verwijderen alle vlekken, zelfs hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie of inkt! Maar iedere vlek vergt een andere aanpak. Ter plaatse bekijken wij graag wat wij voor u kunnen doen. Indien mogelijk, kunt u ons een foto doen toekomen. Wij kunnen u dan direct een prijsopgave geven.

Onze meubel service verlost u van urinegeur

Een ander verhaal wordt het als u last hebt van urinegeur in uw huis. Heeft uw kat geplast op uw vloerkleed, matras of op de bank? Aangezien de geur van kattenurine zo indringend is, ruikt ook de kat steeds de eigen urine. De kans is dan groot dat uw kat weer op dezelfde plek zijn behoefte doet. Of heeft uw kindje per ongeluk in bed geplast, waardoor er nu een urinevlek in het matras zit? Die specifieke geur kunt u met de beste schoonmaakmiddelen niet meer ongedaan maken. Daarvoor hebt u een professioneel bedrijf nodig. Wij helpen u graag, vlot én goedkoop. Met behulp van onze meubelservice aan huis, kennis én middelen kunt u snel weer genieten van een frisse geur in uw huis. Neemt u maar eens contact met ons op.