Meubelreiniging aan huis


Meubelreiniging aan huis? Wij zijn actief in onder meer Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Meubelreiniging aan huis betekent dat u niet hoeft te sjouwen met zware of lastige meubelstukken. Wij komen op vele locaties; van Zwolle tot Amersfoort en van Nijmegen tot Utrecht. Het is zeker de moeite waard om meubels te laten reinigen als ze nog niet versleten zijn, want dit betekent dat u geen nieuwe hoeft te kopen. Wij maken de stof grondig en diep schoon en als voorzorgsmaatregel kunt u ervoor kiezen om meubelstoffen te laten impregneren. Dit betekent dat wij ná een meubelreiniging een beschermlaag aanbrengen om toekomstige vervuiling van de meubelstof te voorkomen. Onze tarieven zijn laag. Vraagt u maar eens vrijblijvend een prijsopgaaf op.

Meubelreiniging aan huis zorgt voor gemak

Meubelreiniging aan huis zorgt voor veel gemak. Bovendien kunt u de meubels nagenoeg direct weer in gebruik nemen. Zonder stoelen, banken of een matras bent u onthand, want u hebt ze iedere dag nodig. Meubels zijn een trots bezit waar u zorgvuldig mee omgaat. Uw meubelstukken zijn bij ons dan ook in vertrouwde handen, want wij garanderen een topkwaliteit service tegen een scherpe prijs. Ons werkgebied is breed. Wij komen graag bij u thuis onder andere in de volgende steden:

 • Nijmegen
 • Utrecht
 • Zwolle
 • Almere
 • Amersfoort
 • Arnhem
 • Enschede
 • Epe
 • Harderwijk
 • Hoogeveen
 • Lelystad

Bent u van om uw meubels opnieuw te laten stofferen? Overweeg dan eerst eens een meubelreiniging aan huis, zeker als de stof (nog) geen slijtage vertoont. Een grondige reiniging zorgt weer voor frisse kleuren. Het oogt niet meer grauw, maar wel weer een stuk nieuwer. Daarbij zijn de kosten aanzienlijk lager dan wanneer u ervoor kiest om uw fauteuil of bankstel opnieuw te laten stofferen.

Offerte aanvragen

Als een meubelstuk vies is geworden, denken veel mensen eerst aan het zelf gaan reinigen. Zelf schoonmaken levert vaak echter niet het gewenste resultaat op. Zeepresten maken het dikwijls erger dan dat het al was. Zeker als er diepe kringen en huismijt aanwezig zijn. Als specialist weten wij wat u wilt en verwijderen dan ook al het aangetrokken vuil van de afgelopen tijd. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend.

Een vies meubelstuk kan een doorn in het oog zijn. En dit hoeft niet. Tegen een lage prijs kunnen wij de stof van uw stoel, bank of ander meubelstuk reinigen. Exacte prijzen kunnen wij geven als wij het meubelstuk hebben gezien! Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, verzoeken wij u ons een foto te sturen van het betreffende object(en).

Voor een aantal steden brengen wij geen voorrijkosten in rekening zoals Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Daarbuiten brengen wij een vergoeding in rekening, maar deze is minimaal. Kijkt u maar eens verder op onze site voor de prijzen. Hebt u meerdere meubelstukken die u wilt laten reinigen, dan geven wij u een extra korting. Meubelreiniging aan huis verzorgen wij altijd tegen scherpe tarieven. Straks kunt u weer genieten van frisse en schone meubels. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij komen ook graag bij ú langs