Bekleding professioneel laten reinigen


Bekleding professioneel laten reinigen? Wij doen dit goedkoop!

Bekleding professioneel laten reinigen zorgt ervoor dat u nog langer plezier hebt van uw bezit. Wilt u een autostoel, bank, fauteuil, matras, trapbekleding of vloerkleed schoonmaken? Neemt u dan een contact met ons op. Wij reinigen stoffen bekleding voordelig en vlot; bij u thuis of op locatie. Indien gewenst, kunnen wij na reiniging de stof impregneren. Wij brengen dan een lichte beschermlaag aan die ervoor zorgt dat u nog langer plezier zult hebben van uw bekleding. Voor particulieren hanteren wij een uniek goedkoop tarief. Dit betekent voor u nóg meer voordeel dan wij al bieden!

Bekleding professioneel én voordelig laten reinigen

Stoffen bekleding doet warmer aan dan leren bekleding. Dit is dan ook een goede reden om hiervoor te kiezen. Over het schoonmaken denkt u bij aanschaf hiervan waarschijnlijk niet zo na. Totdat er na verloop van tijd vlekken en/of kringen ontstaan. Een ouderwets sopje is nou niet direct geschikt om stoffen bekleding grondig schoon te maken, want zeep verwijdert dikwijls geen vuilresten. Een professioneel bedrijf kan u daar bij helpen. Wij hebben een breed werkgebied: van Arnhem tot Hoogeveen en van Zwolle tot Harderwijk en omstreken. Naast kwaliteit garanderen wij voordelige prijzen. Gemakshalve geven wij u een beknopt overzicht van ons verdere werkgebied.

  • Almere
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Enschede
  • Epe
  • Lelystad
  • Nijmegen
  • Utrecht

Uw stoffen bekleding professioneel laten reinigen sluit risico’s uit. Het gebruik van een slecht reinigingsmiddel kan uw bekleding flinke schade toebrengen. Wij gebruiken kwaliteitsmaterialen zodat u met een gerust hart een goede reiniging aan ons kunt overlaten. Na afloop is uw bekleding schoon, vlekvrij en ruikt het weer heerlijk fris.

Wij reinigen niet alleen bekleding bij uw thuis, maar ook op locatie. Hebt u bijvoorbeeld een kantoorpand met smoezelig tapijt of kringen op uw trapbekleding? Geen nood, want wij komen graag bij u langs. Bekleding professioneel laten reinigen doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Tevens kunt u ons inschakelen voor grote bedrijfsobjecten. Iedere opdracht, groot of klein, wordt met de beste zorg behandeld! Voordelig én vlot.

Bekleding laten impregneren

In veel gevallen raden wij aan om na de reiniging de bekleding te laten impregneren. U bent niet verplicht om dit te laten doen, maar u heeft er meer profijt van. Uiteindelijk scheelt het u in de kosten, want het betekent dat u niet zo vaak een beroep op ons hoeft te doen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, want ons doel is een tevreden klant! Inmiddels hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Bent u onze volgende opdrachtgever?

Voor de regio’s Deventer, Zutphen en Apeldoorn brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Daarbuiten brengen wij een kleine vergoeding in rekening, maar deze is minimaal. Kijkt u maar eens verder op onze site voor de prijzen. Hebt u meerdere objecten die u wilt laten schoonmaken, dan geven wij u een aantrekkelijke korting. Bekleding professioneel laten reinigen doen wij altijd voordelig. Fris en zonder de mooie kleuren aan te tasten. Belt u ons maar eens. Wij komen ook graag bij ú langs!