Bankstel reiniging


Voor professionele bankstel reiniging tegen een scherpe prijs gaat u vanzelfsprekend naar een specialist

Een professionele bankstel reiniging zorgt weer voor een frisse uitstraling. Is de stof van uw bank nog goed? Dan is het zonde om nieuwe banken te kopen, want wij kunnen een bankstel voor u schoonmaken en daarna impregneren. Tijdens het impregneren wordt er een onzichtbare beschermlaag op de stof aangebracht, waardoor vuil geen kans meer krijgt. Voor zowel het reinigen als impregneren rekenen wij scherpe prijzen. Vraagt u maar eens een geheel vrijblijvend een prijsopgave. Onze thuisbasis is Apeldoorn, maar wij werken in grote delen van Nederland: van Almere tot Zutphen en van Hoogeveen tot Lelystad.

Specialist in bankstel reiniging

Als specialist in bankstel reiniging kunt u een compleet bankstel door ons laten schoonmaken, maar u kunt ook losse banken professioneel door ons laten reinigen. Banken zijn toch wel de meest gebruikte meubelstukken in huis. Er wordt weleens gegeten of gedronken op de bank en dan gaat er soms iets mis. Hoe voorzichtig u ook bent, ook huidvetten kunnen vervelende vlekken achterlaten. Arm- en/of rugleuningen kunnen er smoezelig uit gaan zien.

Uw bankstel reinigen met sop of zeep maakt de vlek alleen maar erger want er wordt nog meer ‘vet’ toegevoegd. Bovendien kunnen er kringen ontstaan! Een professionele reiniging van uw banken is dan ook zeker geen overbodige luxe, want hierdoor gaat uw bankstel lang mee. Daarnaast hebt u geen last meer van nare geurtjes. Na het schoonmaken ruiken uw banken weer lekker fris. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! En wij komen bij u thuis of op locatie in onder meer de volgende steden:

  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Deventer
  • Enschede
  • Epe
  • Lelystad
  • Nijmegen
  • Utrecht
  • Zutphen
  • Zwolle

Scherpe prijzen voor het reinigen van uw banken

Wij hanteren scherpe prijzen voor een professionele bankstel reiniging. U zou anders beter een nieuw bankstel kunnen kopen. En dat is nu net niet de bedoeling! Ons doel is dat u nog jarenlang plezier zult hebben van uw mooie banken! Stuurt u maar eens een foto naar ons toe, want dan kunnen wij u direct een prijsopgaaf geven.

In de meeste gevallen kunnen wij de bank reinigen bij u thuis. U bent de bank niet wekenlang kwijt. U ziet wat er gebeurt. Indien gewenst kunnen wij banken ook op een andere locatie reinigen. We doen dit in overleg en samen met u vinden wij er vast wel een oplossing voor. U krijgt gegarandeerd een fantastisch resultaat; stofmijt, muffe geurtjes en kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met het besluit om uw bankstel te laten schoonmaken, neemt u geen risico. Logisch, want het is een trots bezit. Een pronkstuk in uw woonkamer. Wij reinigen uw bank dan ook met de meeste zorg. Pas als u helemaal tevreden bent, zit onze taak erop!

Wij reinigen niet alleen banken, maar ook andere meubelstukken met stoffen bekleding; van autostoel tot matras. Als wij dan toch bij u zijn, kunnen wij eventueel andere zaken met elkaar combineren. Laat ons maar weten waar u behoefte aan heeft. Als specialist staan wij iedere werkdag weer klaar om aan een nieuwe opdracht te beginnen!