Trap reinigen en vloerkleed reinigen

Trapreiniging: Wat kost het schoonmaken van een trap?

Tarieven

1 trap á € 95,- € 95,-
2 trappen á € 75,-/trap € 150,-
Impregneren prijs per trap € 25,-
Drogen vast bedrag per opdracht € 40,-

 

Vloerkleedreiniging: Wat kost het schoonmaken van een vloerkleed?

Tarieven

 

Tot 6 m² € 50,-
Impregneren prijs tot 6 m² € 20,-
Tot 12 m² € 70,-
Impregneren prijs tot 12 m² € 40,-
Drogen vast bedrag per opdracht € 30,-

 

Meestal kiezen mensen voor een combinatie van meubelreiniging en een vloerkleed. Hierop is dan een combinatiekorting van toepassing. Vraag een vrijblijvende persoonlijke offerte aan. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent.

Tevens kunt u kiezen voor een vlek werende behandeling van de gereinigde delen. Door de bekleding te laten impregneren blijft deze langer mooi, gaat ze langer mee en zijn eventuele nieuwe vlekken makkelijker door uzelf te verwijderen.

Kijk op Tarieven pagina voor de eventuele voorrijkosten. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Het vaste starttarief per opdracht is € 30,-

Vul het contactformulier in of bel 06 – 11 83 10 12 om direct een afspraak te maken.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

 

Vraag hier uw persoonlijke offerte aan

trap3Vloerkleed
Karpet reinigen – Tapijt reinigen – Trap reinigen – Vloerkleed reinigen – Vloerbedekking reinigen
Om ons huis een warme gezellige uitstraling te geven wordt bij de inrichting van het interieur vaak gebruikgemaakt van stoffen elementen. U kunt hierbij denken aan een karpet of vloerkleed op een plavuizen of houten vloer in de woonkamer, maar ook vaste vloerbedekking in bijvoorbeeld de slaapkamer komt naast laminaat vaak voor.Tevens kiezen steeds meer mensen bij binnenkomst van hun huis voor een eyecatcher : een prachtig beklede of gestoffeerde trap naar de bovenverdieping. Dit zorgt meteen voor een efficiënte geluidsdemping.Voor het schoonmaken van deze gestoffeerde elementen in het interieur gebruikt men veelal, sommigen dagelijks maar in ieder geval wekelijks, de stofzuiger. Een eventuele vlek wordt vaak te lijf gegaan met een vochtige witte doek met lauwwarm water. Als er geen (water-) kringen achterblijven is dit ook geruime tijd afdoende. Bij gebruik van zeep houdende producten bestaat het risico dat er na het schoonmaken zeepresten achterblijven. Dat is funest, want zeep trekt juist weer veel sneller vuil aan. Maar na verloop van tijd laat de stoffenbekleding sowieso gebruikssporen na, waardoor het zijn mooie frisse uitstraling verliest. Naast het stofzuigen is het daarom aan te raden om voor het behoud hiervan de bekleding eens grondig te laten reinigen.GEES Meubel Service reinigt voordelig en goed uw gestoffeerde trap, vloerkleed en tapijt bij u thuis. Onze reinigingsspecialist ter plekke beoordeelt altijd voorafgaand aan de uiteindelijke reiniging, die meestal direct kan worden uitgevoerd, om welk soort bekleding het gaat en de mate van vervuiling. Hierna worden reinigingsmethode(n) en middelen bepaald, die het beste resultaat geven. Na een dieptereiniging met gebruikmaking van een rinse is de bekleding weer schoon en fris en de mooie kleuren van weleer weer als echt.