Eetkamerstoelen Reinigen

Vlekken en vuil op zitmeubels aan uw eetkamertafel, zoals eetkamerstoelen, eetkamerfauteuils, eetkamerzetels en eetkamerbanken, worden vaak veroorzaakt door geknoeide etenswaren en drinken. Zelfs wanneer men dit direct in de gaten heeft, wordt er soms niet op de juiste manier gereinigd. Men gaat vaak wrijven waardoor de vlek alleen maar groter en dieper in de stof gedrukt wordt. Reinigen met water levert vaak alleen maar donkere kringen op. Onze dieptereiniging krijgt de stof wel weer schoon. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want met het tarief van GEES zit u goed!

Wat kost het professioneel laten reinigen van uw eetkamerstoelen bij u thuis door GEES?

Tarieven

Eetkamerstoelen/-fauteuils per 4 € 70,-
per 6 € 105,-
per 8 € 140,-

Wilt u ook een vlek werende behandeling?

Tevens kunnen wij de bekledingsstof van uw meubels na het reinigen voor u impregneren. Dit is een onzichtbare beschermlaag die wij op de stof aanbrengen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat er geen vuil meer in de vezels van de stof doordringt. U houdt uw meubels daardoor langer mooi en een eventuele nieuwe vlek kunt u zelf meestal eenvoudig verwijderen door te deppen.

Impregneren prijs per 2 zitplaatsen € 15,-

Kijk op de Tarieven pagina voor de eventuele voorrijkosten. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Het vaste starttarief per opdracht is € 30,-

Vul het contactformulier in of bel 06 – 11 83 10 12 om direct een afspraak te maken.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

Contacteetkamerstoel reinigeneetkamerstoel
Adres
Postbus 2452
7302 ER Apeldoorn
Telefoon
06 – 11 83 10 12
E-mail
info@geesmeubelservice.nl


Vraag hier uw persoonlijke offerte aan