Bankstel Reinigen

Uw bankstel wordt natuurlijk dagelijks gebruikt en dit ga je na verloop van tijd ook zien. Het bankstel begint een vervuilde uitstraling te krijgen door bijv. huidvetten op de armleuningen. Ook wordt er wel eens op de bank gegeten of gedronken en dat gaat niet altijd zonder knoeien. Het zitcomfort van uw bank is nog naar wens, maar u ergert zich aan de vervuilde meubelstof. Wij lossen dit graag voor u op en geven uw meubel weer een frisse nieuwe uitstraling. Zodat u weer trots kunt zijn op uw mooie meubel. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want met het tarief van GEES zit u goed!

Wat kost het professioneel laten reinigen van uw meubel bij u thuis door GEES?

Tarieven

Fauteuil € 40,-
2-Zitsbank € 60,-
2,5-Zitsbank € 70,-
3-Zitsbank € 80,-
Hoekbank 4 personen € 110,-
Hoekbank 5 personen € 120,-
Hoekbank 6 personen € 130,-

Wilt u ook een vlek werende behandeling?

Tevens kunnen wij de bekledingsstof van uw meubels na het reinigen voor u impregneren. Dit is een onzichtbare beschermlaag die wij op de stof aanbrengen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat er geen vuil meer in de vezels van de stof doordringt. U houdt uw meubels daardoor langer mooi en een eventuele nieuwe vlek kunt u zelf meestal eenvoudig verwijderen door te deppen.

Impregneren prijs per zitplaats € 10,-

Kijk op de Tarieven pagina voor de eventuele voorrijkosten. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Het vaste starttarief per opdracht is € 30,-

Vul het contactformulier in of bel 06 – 11 83 10 12 om direct een afspraak te maken.
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

ContactBankstel reinigen
Adres
Postbus 2452
7302 ER Apeldoorn
Telefoon
06 – 11 83 10 12
E-mail
info@geesmeubelservice.nl


Vraag hier uw persoonlijke offerte aan