Autostoelen Reinigen

Naast het reinigen van zitmeubilair in huis zijn de reinigingstechnieken van GEES Meubel Service ook uitermate geschikt voor het reinigen van autostoelen met stoffen bekleding (geen leer) en zitmeubilair in camper of caravan. De gebruikte stoffering bestaat grotendeels uit synthetische vezels, omdat die extra sterk zijn en minder snel slijten. Ze moeten tenslotte een autoleven lang meegaan.

Als vlekken en vuil de zitplaatsen in uw auto, camper of caravan, ontsieren wilt u daar graag zo snel mogelijk van af. Niemand zit graag op een vieze stoel. Laat uw stoelen reinigen door GEES en u bent snel weer tevreden over uw kostbare bezit. Dit doen wij gewoon bij u thuis of desgewenst op locatie*.

Wat kost het professioneel laten reinigen van uw autostoelen bij u thuis door GEES?

Tarieven

1 zitrij voorstoelen of achterbank € 45,-
2 zitrijen voorstoelen en achterbank € 65,-
3 zitrijen auto’s met 6 of 7 zitplaatsen € 85,-
Drogen vast bedrag per opdracht € 20,-

 

Wilt u ook een vlek werende behandeling?

Tevens kunt u kiezen voor een vlek werende behandeling van de gereinigde delen. Door de bekleding te laten impregneren blijft deze langer mooi, gaat ze langer mee en zijn eventuele nieuwe vlekken makkelijker door uzelf te verwijderen.

Impregneren prijs per zitrij € 10,-

Kijk op de Tarieven pagina voor de eventuele voorrijkosten. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Het vaste starttarief per opdracht is € 30,-

Vul het contactformulier in of bel 06 – 11 83 10 12 om direct een afspraak te maken.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.

*Let op: bij reiniging op locatie dient er water en stroom aanwezig te zijn.

 

Wilt u een offerte ontvangen voor het laten reinigen van bekledingsstof in camper of caravan dan verzoeken wij u om aan te geven wat u precies wilt laten reinigen en ter verduidelijking foto’s mee te sturen in de bijlage. U kunt ons mailen op: info@geesmeubelservice.nl

Vermeld hierbij altijd uw naam, adres, en woonplaats gegevens en een telefoonnummer, waarop wij u kunnen bereiken voor eventuele vragen.

 

ContactIMG_2863
Adres
Postbus 2452
7302 ER Apeldoorn
Telefoon
06 – 11 83 10 12
E-mail
info@geesmeubelservice.nl

Vraag hier uw persoonlijke offerte aan