Bedrijfsprofiel

GEES Meubel Service is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reinigen van meubels bij de particulier thuis. Ons doel is om de verminderde uitstraling van uw zitmeubels door ontstane vlekken of vervuiling door gebruik in de loop der tijd, adequaat te herstellen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van beproefde en bewezen reinigingstechnieken en professionele apparatuur. Voor elke soort bekledingsstof passen wij afhankelijk van de aard van vervuiling de beste (en waar mogelijk meest milieuvriendelijke) reinigingsmiddelen toe om het gewenste resultaat te verkrijgen. De oorspronkelijke frisse uitstraling van uw meubel wordt hierdoor teruggebracht.

Wij bogen op een decennium aan ervaring op dit gebied en hebben daarbij een werkwijze ontwikkeld waardoor u snel weer tevreden bent over uw favoriete fauteuil, mooie lounge zitcombinatie in de woonkamer of de eetkamerstoelen aan uw eetkamertafel. Nieuwe meubels kopen of als ze verder toch nog in prima staat zijn, opnieuw laten stofferen kost veel geld. Zelf reinigen is een optie, maar geeft vaak niet het gewenste resultaat. Laten reinigen door GEES is een zeer voordelig alternatief.

GEES reinigt voordelig en goed al uw kostbare zitmeubelen. Of het nu gaat om meubelstoffen gemaakt van natuurlijke vezels, kunstvezels of de veel voorkomende combinaties hiervan, voor alles is een mogelijke oplossing voorhanden. Ook het zogenaamde onzichtbare vuil zoals huisstofmijten, bacteriën en huidschilfers in de meubelstof worden bij onze reiniging aangepakt. Dat is van belang, omdat vuil nu eenmaal vuil aantrekt. Een grondige dieptereiniging zorgt er daardoor voor dat de meubelstof langer schoon blijft en veel langer meegaat. Wij gaan de uitdaging graag aan om uw probleem met het schoonmaken van uw zitmeubelen op te lossen en deze weer een frisse uitstraling te geven.

Optimaal zitcomfort en zitgenot van uw bestaande zitmeubelen ligt binnen handbereik. Dankzij de gunstige condities en voordelige tarieven van GEES kunt u met een gerust hart onze dienstverlening eens uitproberen. Temeer, omdat wij uit ervaring weten dat er zeer hardnekkige vlekken zijn, die zich niet altijd laten verwijderen door één reiniging. Mocht dit, zelfs na een reiniging door GEES, bij u het geval zijn geef dat dan binnen een week aan ons door. Wij garanderen dat we gratis nogmaals het restvuil zullen trachten te verwijderen.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Ons motto luidt dan ook: Bent u tevreden over het door GEES Meubel Service behaalde resultaat, vertel het anderen! Bent u onverhoopt nog niet geheel tevreden…., vertel het ons!

shutterstock_57154816