Werkgebied

Het werkgebied waarin GEES Meubel Service tegen de op deze website vermelde tarieven haar diensten aanbiedt omvat nagenoeg geheel Nederland. Een enkele uitzondering hierop betreft de eilanden, zoals de Waddeneilanden en in Zeeland.

Verder komen onze reinigingsspecialisten door het hele land. Dankzij ons unieke gedifferentieerde tarief behoren wij tot de goedkoopste aanbieders in de particuliere markt.

naamloos-1

Wij werken in tegenstelling tot vele anderen niet met vaste prijzen per opdracht of met vaste prijzen per zitplaats c.q. soort meubelstuk. Meestal geldt dan een minimum bedrag per order of een verhoogd starttarief voor de eerste zitplaats. In de zakelijke markt, business to business, is dit wel gebruikelijk. Het gaat dan normaliter om meerdere opdrachten met vaste prijsafspraak of om grote(re) aantallen zitplaatsen. Voor u als particulier is dat uit financieel oogpunt vaak nadelig. Bij de particuliere opdrachtgever gaat het juist vaak om een incidentele opdracht voor het reinigen van een relatief beperkt aantal meubelen of zitplaatsen. GEES Meubel Service speelt daar nu juist op in door haar tarieven voor de particulier te differentiëren. Meubelreiniging: Zó, kan het ook!

Benieuwd naar onze zeer voordelige particuliere tarieven? Klik hier en u ziet dan direct hoe goedkoop het laten reinigen van uw meubelen door GEES voor u kan zijn.